La Mangette is a fairly new weekdays restaurant. On Friday evenings, tapas style dishes are on the menu, these fresh mushrooms with hazelnuts and goat's cheese and the falafels with lemon and sesame sauce were delicious as were the blondie and roasted pineapple with vanilla cream and a peanut tuile biscuit... So was the bread. And finally, 'The Witches" Côtes du Rhône wine was wickedly good -and VDP loved the label! More infos and the daily new menus are this way!
La Mangette est un restaurant relativement nouveau où VDP n'a que récemment eu le plaisir de pouvoir dîner. Les plats de type tapas du vendredi soir sont excellents, comme ces champignons émincés au chèvre et aux noisettes et les falafels accompagnés d'une sauce citron-sésame. Les desserts, ici de l'ananas rôti à la vanille accompagné d'une tuile aux cacahuètes et un blondie, tout comme le Côtes du Rhône et le pain étaient délicieux ! Toutes les infos et menus du jour sont disponibles en cliquant ici !
No comments:
Post a Comment